preuzmi (1)

Čudesna moć hormona – predavanje

- Rujan 21 | - Najave, ostala događanja | objavio | sa No Comments

Želite li saznati koji su glavni hormoni u našem tijelu, koji su najučestaliji hormonski poremećaji, zašto dolazi do hormonske neravnoteže te kako ju uspostaviti prirodnim putem dođite u malu dvoranu Pučkog otvorenog učilišta Ivanić-Grad u srijedu, 04. listopada 2017. u 19 sati na predavanje

„ČUDESNA MOĆ HORMONA“ koje će održati SANJA TOLJAN, dr. med.

Na predavanju ćemo saznati što se događa s našim tijelom kad se hormoni nađu u neravnoteži i što poduzeti kad se u svom tijelu ne osjećamo dobro, kad nam nešto ne dopušta da uživamo u životu…

Sanja Toljan,  dr. med. specijalizirala se za hormonsko nadomjesno liječenje kod svjetski priznatih stručnjaka u Europi i SAD-u. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje (preuzeto s: http://www.ljevak.hr/knjige/knjiga-20558).

Predavanje je sastavni dio zajedničkog projekta POU Samobor, POU Zelina i POU Ivanić-Grad pod nazivom  „Zajedno za zdravlje“  a pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije.

Sanja Toljan, dr. med. predstavit će nam svoju knjigu „Čarobna moć hormona“ koju ćete moći kupiti po promotivnoj cijeni.

Ulaz slobodan.

povezane objave

Odgovori

« »