POU AMIRA

Koncert Amire Medunjanin

- Travanj 3 | - koncerti, Najave | objavio | sa No Comments

Cijenjena sarajevska umjetnica Amira Medunjanin nastupa u subotu, 22. travnja u Ivanić-Gradu u Pučkom otvorenom učilištu.

U interpretaciju Amire Medunjanin čovjek se jednostavno zaljubi. Nebitno je  volite li sevdah ili ne jer Amira  toliko pozitivno zrači da je to nemoguće ignorirati, a  povrh toga ima onu fantastičnu mogućnost da s istim žarom nastupa, na velikim svjetskim scenama ali i manjim, lokalnima.
U pratnji svojih stalnih suradnika, vrhunskih instrumentalista, ovog će puta nastupati na intimnijem koncertu u  Ivanić- Gradu, te predstaviti novi studijski album „Damar“ (Aquarius Records, 2016.).

Pjesmama s novog albuma “Damar”, iznova je posegla za vrelom Sevdaha – bilom bosanske glazbe – oživljavajući novim aranžmanima pjesme predaka. Po prvi put u svoju umjetničku paletu uvrstila je i dvije nove, autorske skladbe. Album je najavljen pjesmama “Pjevat ćemo šta nam srce zna”“Damar”  po kojem je njen, peti po redu, album i dobio ime. Damar je životna snaga, strast za životom,  ukratko, damar je ono što čini razliku između “biti živ” i “živjeti”.
“Kažu da se s damarom rađamo; ili ga imaš ili nemaš!  Ali, ja ipak mislim da ga svi imamo negdje duboko u sebi i da ga samo prava ljubav može probuditi”, pojašnjava Amira Medunjanin.
Album „Damar“  Amira je krajem prošle godine premijerno predstavila u dupkom punoj zagrebačkoj dvorani Lisinski, dvorani koju je već dva puta ispunila publikom željnom esencije života.

Ulaznice:

Ivanić-Grad, Pučko otvoreno učilište – subota 22.4. u 20 sati

od 80,00  do 100,00 kuna
link: http://ticketshop.hr/hr/e/amira-medunjanin/1223/  (u prodaji i na blagajni Pučkog otvorenog učilišta, Moslavačka 11, Ivanić-Grad)

 

Youtube linkovi:

DAMAR https://youtu.be/AP7M9KC9220

PJEVAT ĆEMO ŠTO NAM SRCE ZNA https://youtu.be/0mnXEUbCXZ0

povezane objave

Odgovori

« »