homeopathy-for-acne-760x428

Predavanje Homeopatska preventivna medicina

- Travanj 6 | - Najave | objavio | sa No Comments

I ove godine u vremenu od 10. do 16. svibnja obilježava se Svjetski tjedan homeopatije, kojem je cilj upoznati širu javnost s homeopatijom kao efikasnom, sigurnom i ekonomičnom metodom liječenja.
Za vrijeme Svjetskog tjedna homeopatije homeopati cijeloga svijeta će informirati javnost o mogućnostima homeopatije u uspostavljanju životnog balansa.
Gradska knjižnica Ivanić-Grad ove će godine ponovno ugostiti homeoptakinju Melitu Žeželić koja će održati predavanje pod nazivom Homeopatska preventivna medicina.
Melita Žeželić diplomirana je homeopatkinja (London International College of Homeopathy) i aromaterapeutkinja (Učilište AromaVita, Zagreb) gdje se usavršava za energoterapiju, aromakozmetiku i refleksologiju. U radu primjenjuje engleski i francuski model ovisno o potrebama klijenta, a redovno pohađa mnoge seminare i radionice, njegujući blagi, holistički pristup iscjeljivanja što je rezultiralo projektom Radost buđenja u čijem se okrilju njeguju razne metode i tehnike tvoreći jedinstvenu sinergiju – osmišljeni pristup za svaku osobu.
Pridružite nam se u petak, 8. travnja 2016. u 19 sati u prostoru Gradske knjižnice Ivanić-Grad i saznajte više o ovoj drevnoj medicini novog doba koja je na drugom mjestu u svijetu po broju svojih korisnika.
Svi ste dobrodošli, vidimo se!

povezane objave

Odgovori

« »