BOŽIĆNA BALETNA PRIČA U Ivanić-Gradu – najljepši ulomci iz Trnoružice i Orašara za cijelu obitelj poznate međunarodne trupe Ukrainian Classical Ballet s više od 20 izvođača!
U ponedjeljak, 11. prosinca 2023. godine u 19 sati, Velika dvorana POU-a bit će domaćin poznate međunarodne trupe Ukrainian Classical Ballet!
Posjetitelji će uživati u odabranim najljepšim ulomcima Trnoružice i Orašara Petra Iljiča Čajkovskog s dvadesetak balerina i baletana, članova ukrajinskih i europskih nacionalnih kazališta, zaslužnih umjetnika Ukrajine te dobitnika brojnih baletnih nagrada i priznanja.
Adventsko vrijeme posebno je svečano i priprema je za dolazak najveselijeg blagdana, Božića. Scenografija i posebna dekoracija pretvorit će pozornicu Velike dvorane u pravu božićnu čaroliju kojom će se upriličiti izgled i atmosfera samog događanja.Ovim programom, Ivanić-Grad će postati destinacija bogatija za jedinstven adventski događaj te iskustvo visoke umjetnosti baleta za cijelu obitelj!
Informacije i prodaja: POU Ivanić-Grad, Moslavačka 11, 2881 689 i online na Mojekarte https://www.mojekarte.hr/…/ukraini…/ulaznice-613294.html
Cijena: 12eur (popust učenici, studenti, umirovljenici, grupe veće od 10)