•  utorak, 23.5. u 20 sati, Kino dvorana POU Ivanić-Grad
Hit-komedija koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena i svih onih koji se tako osjećaju. Nasmijat će vas do suza ova predstava koja na doista osebujan način progovara o ljubavi i otkriva zašto ona može biti tako ubojito smiješna.

Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna „obična“ trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom, a završili na čaju od mente?

Omnibus sačinjen od pet isprepletenih priča, ispričan dinamikom i humorom koji će publiku držati bez daha, okreće se oko pitanja ljubavi te pruža svima zanimljiv komad koji nudi s jedne strane zabavu i okidač za zarazne salve smijeha, a s druge strane scensko preispitivanje pitanja međuljudskih odnosa kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.

Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su za ovaj novi kazališni hit koji bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu teme.

Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nadaleko su poznati na našoj sceni, a u ovoj dinamičnoj predstavi možete ih vidjeti u ulogama u kakvima ih još nitko nije imao priliku vidjeti.

Prodaja ulaznica u POU Ivanić-Grad i online na mojekarte.hr https://www.mojekarte.hr/hr/4-poze/tickets-609058.html

Cijena: 5,6, i 7 eur (popust umirovljenici, učenici i grupe)

Informacije: POU Ivanić-Grad, Moslavačka 11, 2881 689