OBAVIJEST ! 
Kazališna predstava  DIREKT U GLAVU, komedija za krepat – predviđena za 25.9. prebacuje se na NOVI DATUM, 2.10. u 20 sati

Ulaznice kupljene za predstavu 25. rujna 2023. godine vrijedit će i za novi termin, 2. listopada 2023.

U slučaju da vam novi termin ne odgovara, povrat novca za kupljene ulaznice možete ostvariti isključivo na prodajnom mjestu gdje ste iste i kupili do 20. rujna 2023. godine. Nakon tog datuma se smatra da vam novi termin odgovara te povrati neće biti mogući.

Za ulaznice kupljene online sustavom Moje karte, novac će kupcu biti vraćen na bankovnu karticu kojom je kupnja prethodno i obavljena.

Povrat se ne vrši automatski, već mora biti zatražen u spomenutom roku.

Ukoliko želite povrat, molimo vas pošaljite zahtjev na info@mojekarte.hr. Dodatno, ako je moguće, upišite broj narudžbe koji ste dobili prilikom kupnje ili priložite čitku presliku ulaznica.

DIREKT U GLAVU
Autor: Igor Weidlich
Režiraju i glume: Borko Perić i Filip Detelić
Grafičko oblikovanje: Kristina Gudac
Produkcija: B GLAD Produkcija
Što da sa svojim životom, odnosno smrću, napravi mrtvi glumac koji se našao pred kazališnom publikom i nekim sumnjivim tipom koji samo postavlja provokativna pitanja, a ne nudi nikakve odgovore? DIREKT U GLAVU je otkačena crna komedija te novi hit u kojem iskusni glumci Borko Perić i Filip Detelić doslovno ostavljaju dušu na pozornici te preispituje sve živo i mrtvo, uz salve smijeha i jedinstveno iskustvo za gledatelje. A koja ih je to tragikomična situacija dovela na daske koje ovog puta život ne znače?
Poznati glumac Borna je umro. Nije kremiran i sad je bijesan. Ne zna što se događa i zašto se kao pokojnik našao pred publikom i sumnjivim likom po imenu Franjo. Ono što Bornu muči jest kako je umro i zbog čega? Ustvari, zašto je uopće i živio? Koji je smisao svega? Hoće li mu presuditi publika ili neka viša sila?
Kombinaciju klasične kazališne komedije i interaktivnog showa pred gledatelje donose poznati tekstopisac Igor Weidlich i hitovima dokazana B GLAD Produkcija.
Dođite i pripremite se na DIREKT U GLAVU, komediju za krepat!
Informacije, rezervacije i prodaja:
POU Ivanić-Grad, Moslavačka 11, Ivanić-Grad, 2881-689 ili online na Moje karte: https://www.mojekarte.hr/hr/direkt-u-glavu-komedija-za-krepat/ulaznice-611426.html već od 7, 8, 9 i 10Eur (popust umirovljenici, učenici i grupe)