Kazališna predstava NIŠTA BEZ REKLAME, ponedjeljak, 18.12. 2023. u 19 sati, Kino dvorana POU

Redateljica: Petra Dugandžić

Igraju: Draško Zidar, Ana Begić Tahiri, Zoran Pribičević, Nikolina Prkačin.

Predstava nam p(r)okazuje svakodnevicu jedne uspješne marketinške agencije! Direktor Orkan, veliki ljubitelj životinja, a posebno janjetine na ražnju, Dolly, njegova najveća obožavateljica i ona koja zapravo vodi firmu i Nina ispravna, poštena i uvijek politički korektna i najmlađa članica kolektiva, naći će se u nezgodnoj situaciji. Naime njihov dugogodišnji suradnik Pero, zgodan, al ne baš bistar glumac, nespretnim će javnim istupom o vrlo bitnoj i osjetljivoj ženskoj temi, dovesti svoju karijeru ali i agenciju u problem. Dok gledamo kako agenciji gori pod petama, ljuti klijenti otkazuju posao jedan za drugim, a Peri se raspada karijera, otkrit ćemo koga je od naših aktera pogodila Amorova strelica.

Kako će se zazvrzlama otpetljati i hoće li sretno završiti pogledajte kroz sjajnu igru glumačke podjele 18.12. u 19 sati u Kino dvorani POU Ivanić-Grad!

Rezervacije i prodaja: POU Ivanić-Grad, Moslavačka 11, Ivanić-Grad, 01-2881-689 ili online na https://www.mojekarte.hr/hr/nista-bez-reklame-luda-kuca/ulaznice-613453.html

Cijena: od 6,7,8,9 EUR (popust za umirovljenike, učenike, studente i grupe veće od 10)