Kazališna predstava za djecu:
„ŠAŠAVA AVANTURA: Priča o pravom prijeteljstvu“ Kazališne družine Šašavci
Što se dogodi kad se okupe Šašavci Liana, Tara, Roko i Borna u rođendanskoj avanturi?
Važnost ljubavi i prijateljstva te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije tema je edukacijske predstave za djecu „Šašava avantura“ koja će se održati
u subotu, 13. svibnja u Velikoj kino dvorani POU u 11 sati
Riječ je zanimljivom i dinamičnom autorskom djelu koje potpisuje Vedran Žanko, ujedno i idejni kreator „Šašavaca“, šumske četvorke životinjskih prijatelja koji djecu uče o najvažnijim životnim vrijednostima.
Životinjski likovi u veseloj i razigranoj atmosferi naglašavaju važnost prijateljstva koje može riješiti i najveće životne probleme. U 45 minuta predstave mališane očekuje obilje smijeha, plesa i nezaboravne avanture šumskih prijatelja, a nakon predstave i brojna iznenađenja.
Magarac Roko je smislio sjajan plan iznenađenja za prijateljicu vjevericu Taru, a u tome mu pomažu vjerni prijatelji lisica Liana i medvjed Borna. Iskusna lisica pomno je isplanirala putovanje, medvjed Borna je sjajan vozač, Roko najbolji u učenju plivanja, a Tara najbolja u pjevanju pjesmica.
Dođite i pogledajte kako šašavo prijateljstvo može riješiti sve probleme i naučiti nas kako je uz prave prijatelje u životu sve lakše!
Informacije, rezervacije i prodaja:
POU Ivanić-Grad, Moslavačka 11, Ivanić-Grad i online na mojekarte.hr https://www.mojekarte.hr/…/sasava…/tickets-609520.html
Cijena: 4,50 eur
Trajanje: 45 min