Pozivamo Vas na lutkarsku predstavu za najmlađe IŠ`O VILJO U DUĆAN, KRUNA TARLE-art & UO LOFT, u nedjelju, 2.10. u 12 sati u Domu kulture POU.

Viljo, mali junak naše predstave, dražestan je psić s kojim se svako dijete lako može identificirati. Priča tematizira za nas više nego običnu svakodnevnicu koja je međutim, samim time što se sve događa po prvi puta, malim ljudima ravna fantastici: kako potpuno sam obaviti neki zadatak, kako sretno stići na drugu stranu ulice, kako savladati malu putanju oko kuće i pritom se ne izgubiti, a možda usput nekome i pomoći.

Cilj nam je postići maksimalnu komunikaciju s djecom, poticati slobodan dijalog, zajedničko izražavanje zvukovima i ritmiziranim brojalicama. Nadalje, želimo da predstava bude poticajna i nježna – primjerena ovoj osjetlivoj dobi, da njeguje samopouzdanje, tople emocionalne odnose, tišinu i pažnju prema prividno beznačajnim pojedinostima.

Predstava Iš’o Viljo u dućan nadovezuje se na prošlogodišnju uspješnicu Šuma priča, koja je nastala iz želje da se pomakne donja dobna granica kazališnih gledatelja. U suradnji umjetnika i pedagoga iz prakse, kao svojevrsnim laboratorijskim procesom, propituju se dodirne točke dječje i kazališne igre; kako na najbolji mogući način djecu uvesti u kazalište i pružiti im u većini slučajeva prvi kazališi doživljaj u životu.

Ulaznice u prodaji: 15kn (1.99eur)
Pučko otvoreno učilište Ivanić-Grad
Moslavačka 11
Ivanić-Grad
01-2881-689
099-224-2703
info@pou-ivanic-grad.hr