POU Ivanić-Grad dovodi 25.03.2019. (ponedjeljak) u 19 sati, novu predstavu u Ivanić-Grad „ZOV DIVLJINE“ koja na komičan način progovara o ženskim problemima suvremenog doba. Redateljica predstave je Lea Anastazija Fleger, a tekst potpisuje Kristina Kegljen. Ženske probleme suvremenog doba dočarat će nam glumice: Ines Bojanić,  Hana Hegdušić, Nina Kaić Madić  i Jasna Palić Picukarić.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 30, 40, i 50 kn možete rezervirati i kupiti u POU Ivanić-Grad, Moslavačka 11, na broj tel. 01/2881 689 i na 099/224 27 03.

O predstavi: Predstava prati četiri žene koje odlaze na izlet u duboku šumu, daleko od civilizacije. Šuma ih polako uzima pod svoje, one zaboravljaju na svoje društvene inhibicije i otvaraju se jedna pred drugom kao nikada dosad. Na kušnju dolaze njihova dugogodišnja prijateljstva i veze s muškarcima koje su ostavili u civilizaciji, i dok ih divljina zove muklim urlicima, one spoznaju da su, usprkos trenju koje narušava njihove odnose, uistinu jedna drugoj najveća potpora. Kada ih izdaju mjehuri od života u koje su se tako toplo učahurile, nastupa njihova istinska divlja priroda. Možda ne trče s vukovima, ali shvate svoju veliku snagu koja je jača od svih životnih nedaća koje vrebaju u svakodnevici. I pritom se vraški dobro zabavljaju.